VERONICA-MARIANA MARAR

Experienţă profesională

 

Noiembrie 2015 – prezent, Napocensis Medical Center

Psiholog Clinician

 

Ianuarie 2012 – decembrie 2012, implicare in activitati de remediere scolara pentru elevii cu C.E.S. (cerinte educationale speciale). Proiectul Judeţean „Solidaritatea – şansa mea”, proiect de parteneriat educaţional între C.J.R.A.E. Argeş şi Universitatea din Piteşti, Facultatea de Ştiinţe Socio-Umane, Departamentul Psihologie.

 

              Educaţie şi formare

 

Noiembrie 2016 – Curs de formare profesionala continua „Tulburarile disruptive, de control al impulsurilor si de conduita la copil si adolescent: Comorbiditate, Strategii de psihodiagnostic si Interventie Clinica si Educationala” sustinut de Formator si supervizor Prof. Univ. Dr. Geanina Cucu Ciuhan.

 

2015 – Atestat de Psiholog cu drept de libera practica sub supervizare, in specialitatea Psihologie Clinica, eliberat de Colegiul Psihologilor din Romania;

 

2013 2015 – Master Psihologia Resurselor Umane, Facultalatea de Psihologie, Univesitatea Titu Maiorescu.

 

2010 – 2013 – Universitatea din Pitesti, Facultatea de Stiinte Socio-Umane, Specializarea Psihologie, cursuri de zi.

2010 – 2013 – Universitatea din Pitesti, Departamentul pentru pregatirea personalului didactic, cursuri de zi.

 

 

 

            

            WORKSHOPURI şi CURSURI DE FORMARE

 

 

 

2016 – Mărar, V. (2016). Motivatie si Satisfactie in munca, Simpozionul Naţional de Psihologie al Poliţiei Române– Ediţia a IX-a Direcţii de cercetare a personalitatii in context european, 129 – 161. Bucureşti. Editura Ministerului Afacerilor Interne. ISSN 2068 -1445.

2016 – Workshop “Evaluarea clinica a persoanelor traumatizate cu ajutorul inventarului clinic multiaxial MCMI-III si a Testelor (Bender-Gestalt Test, Testul Rorschach si Testul T.A.T” sustinut de conf. univ. dr. Elena Vladislav si lector univ. dr. Rozeta Draghici;

Informatii despre specialist

Specialitate

Psiholog Clinician