Servicii oferite de Napocensis Medical Center

Psihiatrie pediatrica

Psihiatria pediatrică este o ramură a psihiatriei care se adresează copilului şi adolescentului aflat in impas psihologic, până la vârsta de 18 ani.

Afla mai multe

Tratament homeopat

Homeopatia sau tratament homeopat este o specialitate medicala veche de 200 de ani. Homeopatia are la bază principiul similitudinii.

Afla mai multe

Evaluare psiho-comportamentala

In urma etapei de evaluare psiho-comportamentala stabilim nivelul de dezvoltare a copilului tau pe urmatoarele arii de dezvoltare: cognitiv, limbaj...

Afla mai multe

Evaluare psihologica

Vrei sa iti regasesti echilibrul mental si sa traiesti in armonie cu cei din jur? Iata un prim pas pe care trebuie sa il faci....

Afla mai multe

Consiliere psihologica

Si parintii au nevoie de ajutorul specialistilor Napocensis pentru a intelege afectiunea cu care se confrunta copilul si felul in care aceasta va schimba radical viata familiei.

Afla mai multe

Analiza comportamentala aplicata

Terapia ABA (Applied Behaviour Analysis)este considerata una dintre cele mai eficiente metode de interventie in tulburarea de spectru autist si se bazeaza pe dovezi stiintifice.

Afla mai multe

Integrare si stimulare senzoriala

Napocensis Medical Center isi propune sa vina si mai mult in ajutorul copiilor cu tulburari de spectru autist. Astfel, pliat pe nevoile specifice ale fiecarui copil in parte, am dezvoltat un...

Afla mai multe

Logopedie copii

Mai mult decat corectarea limbajului, logopedia inseamna in prima etapa dobandirea comunicarii functionale. Copilul poate folosi la inceput gesturi si imagini pentru a se exprima.

Afla mai multe

Kinetoterapie

Copiii pot avea probleme de: forta musculara, coordonare, echilibru, motricitate fina sau relaxare, de insusire a miscarilor de baza si utilitare sau a functiilor senzorio-motrice.

Afla mai multe

Terapie ocupationala

In terapie ocupationala se urmaresc ariile: responsabilizare, independenta si capacitatea de a reactiona adecvat in situatii de viata cotidiana, formarea deprinderilor de autoingrijire...

Afla mai multe

Serviciu Psihologic Integrat pentru Dobandirea de Abilitati Pentru o Viata Independenta

Napocensis Medical Center implementeaza incepand cu data de 01 iulie 19, un nou serviciu psihologic integrat pentru copii si adolescenti cu autism cu varsta de peste 10 ani, care au nevoie de schimbarea orientarii dinspre terapia spre consolidarea abilitatilor de viata independenta.

AFLA MAI MULTE