Napocensis Medical Center Bucuresti

centrul de excelenta in interventia pentru autism si alte tulburari de dezvoltare

Cine suntem?

Napocensis Medical Center este un centru medical privat plasat in Bucuresti, specializat in diagostic, evaluare si interventie comportamentala pentru copiii cu autism si alte tulburari de dezvoltare.

Aparut pe fondul cresterii semnificative a cazurilor de autism in randul copiilor din Romania, Napocensis este mai mult decat un centru de tratament, este ca o a doua casa pentru copii dar si pentru familia acestora.

Pentru a intelege afectiunea si felul in care aceasta boala schimba radical vietile tuturor membrilor familiei, la Napocensis oferim parintilor sprijin terapeutic si moral ca sa putem lucra impreuna si copiii sa ajunga la o viata independenta.

Datorita serviciilor de asistenta medicala specializata pe care le desfasuram de peste 5 ani in Bucuresti, am obtinut in mai 2014 certificarea ca implementam si mentinem un sistem de management al calitatii conform conditiilor din standardul SR EN ISO 9001:2008 (ISO 9001:2008).


De ce sa alegeti Napocensis Medical Center Bucuresti?


Pentru ca:
 • Urmarim obiective concrete si masurabile: daca incepe tratamentul medicamentos si interventia comportamentala inainte de varsta de trei ani, urmarim ca intr-un an, copilul sa recupereze cel putin un an pe varsta mintala si sa-si mentina acest ritm de invatare
 • Avem o echipa de peste 25 de profesionisti cu rezultate in tratarea autismului si a altor tulburari de dezvoltare.
 • Folosim programe de invatare sustinute si imbunatatite permanent datorita cercetarii stiintifice.
 • Muncim impreuna cu tine pentru copilul tau! Parintii sunt coterapeuti si contribuie la rezultatele copiilor.


Puteti urmari in timp real ce si cum invata copilul, primiti inregistrarile video si vi se explica pas cu pas evolutia astfel incat veti sti mereu ce face copilul si cum sa lucrati cu el acasa.

Ce urmarim in tratamentul si interventiile in tulburarea de spectru autist? • Copilul cu autism sa devina capabil sa simta si sa exprime sentimente.
 • Copilul sa inceapa sa imite si sa invete natural si spontan din mediu.
 • Sa primeasca un program structurat de invatare care il ajuta sa ajunga la un nivel de cunostinte comparabil cu cei de varsta lui.
 • In urma tratamentului medicamentos si a interventiei potrivite sa recupereze intr-un an caledendaristic minim un an de zile pe varsta mentala.
 • Copilul sa simta si sa aiba rusine ca sa poata invata din greselile lui si ale altora.
 • Sa-si pastreze ritmul de invatare toata viata.
 • Sa ajunga la o viata independenta.
Daca te afli in situatia de a fi parintele unui copil cu autism, contacteaza Napocensis Medical Center Bucuresti, folosind informatiile de pe pagina de contact!